ALLT INOM VVS - alltid nöjda kunder 

Vårt koncept är enkelt: Korta väntetider. 

Vi kommer ut och tittar på ert jobb så snart som möjligt och utför akutjobb omedelbart. Vi kan ofta erbjuda service samma dag.

OM STORGÅRDEN VVS & ALLFIX

Vår erfarenhet i branschen sträcker sig 30 år tillbaka. Du kan tryggt anlita oss för VVS - reparationer, service och renoveringar. Vi arbetar ständigt för att förbättra oss och använda oss av de senaste materialen och teknikerna.

Förutom VVS erbjuder vi totalentreprenad t ex vid badrumsrenovering. Vi utför enklare snickeri- och elarbeten. Vi har ett stort kontaktnät i branschen och anlitar andra hantverkare till det vi inte kan utföra själva. Vi tar hand om hela renoveringen - från planering till färdigt projekt.

Vårt motto är: 

Vi gör det mesta så fort det går, oavsett om det är vardag, kväll eller helg! 

Vår andra ledstjärna är att använda kvalitetsprodukter och vi uppmuntrar alltid kunderna till att köpa kvalitetsprodukter. Vi vill att vårt arbete ska vara av hög kvalitet och hålla länge. 


Vi innehar F-skatt och har högsta företagsförsäkring.

VIKTIG INFORMATION ANGÅENDE VATTENSKADOR:

Din hemförsäkring kanske inte täcker allt beroende på försäkringens utförande och bolag. I värsta fall kan självrisken bli enorm  då försäkringsbolag oftast ersätter ibland endast 20% av totalkostnaden för hus som är äldre än tjugo år. Många tror att självrisken alltid täcker totalkostnaden och detta kan var en stor felbedömning som utgör stora kostnader för en familj.


Men var lugn! För en mindre kostnad kan vi anlitas för kontroll av fastighetens värme, vatten, våtutrymmen, (badrum, kök, tvättstugor mm) kranar, golvbrunnar, termostater, ventiler. läckande pannor och wc-stolar, beredare och mer. Vi ger råd och tips för driftsäker framtid. En ren trygghet i vardagen. 

Välkommen att anlita oss